Har du lyst til at være med i arbejdet med et gavlmaleri på Købmandsgården i Jungshoved under ledelse af billedkunstneren, Mia Sloth Møller?

Arbejdet vil foregå i 4 workshops, 3 på Jungshoved Skole og en i Mias atelier i Stege. Datoerne for de 4 workshops vil blive udsendt, når der ikke er coransmittefare og Jungshoved Skole genåbner.

Der skal arbejdes med analyse af stedet, bygningens udseende, byen som helhed, farver i området, model af bygningen, og der skal tegnes og males på papir o. m. a. Der kræves ikke specifikke krav til deltagerne – kun lyst til at være med.

I arbejdsgruppen kan der både være børn og voksne. På nuværende tidspunkt har vi tilsagn fra 10 personer, men vi kan meget godt bruge 5 mere.

Har du lyst til at være med, så kontakt Knud Jacobsen  på: knudjacobsen@gmail.com el. på tlf. 22215525 – gerne så hurtigt som muligt.

I maj måned skal ideerne fra arbejdsgruppen omsættes til et kæmpe gavlmaleri på Købmandsgårdens vestgavl som en velkomsthilsen til alle, der kommer til Jungshoved.

Med venlig hilsen

Gavlmalerigruppen under Byfornyelsesprojektet

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *