Velkommen til –                          Vedr. covid 19, se venligst længere nede!

KULTURHUS, FORENINGSHUS, LEJRSKOLE

Jungshoved skole er en lille nedlagt folkeskole, som bruges til foreningshus om vinteren og lejrskole om sommeren.

Skolen ejes af Vordingborg kommune og administreres af en ulønnet styregruppe bestående af repræsentanter fra de forskellige brugergrupper.

Skolen ligger midt på halvøen Jungshoved i den lille by af samme navn,-tæt på skov og strand. I byen er der desuden forsamlingshus, idrætsanlæg og klubhus, .

Der er bademuligheder ved Bønsvig og Roneklint, der er mulighed for at fiske ved Jungshoved kirke og der er en hyggelig fiskerihavn i Stavreby. Man kan gå i Gøngehøvdingens fodspor og besøge hans hule i skoven ved Bønsvig. Halvøen er egnet til cykel- og vandreture, der er mulighed for at se på et rigt fugle – og dyreliv hele året. 

Skolen kan lejes af børnehaver, skoler, foreninger, spejdere og studerende samt til kurser og familieture, m.m. – primært i perioden 1. maj – 30. september.

I vinterhalvåret fra 1.oktober – 1.maj benyttes skolen  som forenings- og kulturhus for lokalområdets beboere.

På grund af coronasituationen vil skolen været lukket for aktiviteter fra og med d.9.december og til  foreløbig d.20. april 2021. 

Mens skolen er lukket kan man nyde fine forårsblomster i vinduerne, lavet af børn på Jungshoved i “hjemmeskole” hos  et medlem af styregruppen. Tak for det. Som en del af byfornyelsen har skolen fået et fint nyt hegn mod Folkeparken, tak for det.

        

Her ligger skolen – midt i byen Jungshoved.  

Adresse: Jungshovedvej 46,  4720 Præstø