Velkommen til –  

KULTURHUS, FORENINGSHUS, LEJRSKOLE

Jungshoved skole er en lille nedlagt folkeskole, som bruges til foreningshus om vinteren og lejrskole om sommeren.

Skolen ejes af Vordingborg kommune og administreres af en ulønnet styregruppe bestående af repræsentanter fra de forskellige brugergrupper.

Skolen ligger midt på halvøen Jungshoved i den lille by af samme navn,-tæt på skov og strand. I byen er der desuden forsamlingshus, idrætsanlæg og klubhus, .

Der er bademuligheder ved Bønsvig og Roneklint, der er mulighed for at fiske ved Jungshoved kirke og der er en hyggelig fiskerihavn i Stavreby. Man kan gå i Gøngehøvdingens fodspor og besøge hans hule i skoven ved Bønsvig. Halvøen er egnet til cykel- og vandreture, der er mulighed for at se på et rigt fugle – og dyreliv hele året. 

Skolen kan lejes af børnehaver, skoler, foreninger, spejdere og studerende samt til kurser og familieture, m.m. – primært i perioden 1. maj – 30. september.

I vinterhalvåret fra 1.oktober – 1.maj benyttes skolen  som forenings- og kulturhus for lokalområdets beboere.

På grund af coronasituationen er skolen lukket for aktiviteter og møder indtil  foreløbig 1.august.

Da vi med frivillige kræfter ikke kan opfylde alle rengøringskrav og ikke har økonomi til at betale os fra det, har styregruppen besluttet flg.:

Der kan afholdes møder i skolegården med overholdelse af afstandskrav og antal deltagere og et toilet kan benyttes ved forudbooking hos Lise Jacobsen.

Vi følger regeringens udmeldinger og retningslinier.

Se seneste retningslinier her: 2020 05 28 Retningslinjer for genåbning af foreningsliv og andre folkeoplysende og kulturelle aktiviteter – indendørs (udvidet fase 2)

Her ligger skolen – midt i byen Jungshoved.  

Adresse: Jungshovedvej 46,  4720 Præstø