Velkommen til –                          Vedr. covid 19, se venligst længere nede!

KULTURHUS, FORENINGSHUS, LEJRSKOLE

Jungshoved skole er en lille nedlagt folkeskole, som bruges til foreningshus om vinteren og lejrskole om sommeren.

Skolen ejes af Vordingborg kommune og administreres af en ulønnet styregruppe bestående af repræsentanter fra de forskellige brugergrupper.

Skolen ligger midt på halvøen Jungshoved i den lille by af samme navn,-tæt på skov og strand. I byen er der desuden forsamlingshus, idrætsanlæg og klubhus, .

Der er bademuligheder ved Bønsvig og Roneklint, der er mulighed for at fiske ved Jungshoved kirke og der er en hyggelig fiskerihavn i Stavreby. Man kan gå i Gøngehøvdingens fodspor og besøge hans hule i skoven ved Bønsvig. Halvøen er egnet til cykel- og vandreture, der er mulighed for at se på et rigt fugle – og dyreliv hele året. 

Skolen kan lejes af børnehaver, skoler, foreninger, spejdere og studerende samt til kurser og familieture, m.m. – primært i perioden 1. maj – 30. september.

I vinterhalvåret fra 1.oktober – 1.maj benyttes skolen  som forenings- og kulturhus for lokalområdets beboere.

På grund af coronasituationen vil skolen været lukket for aktiviteter fra og med d.9.december og til og 17. januar 2021. Nærm. flg. til januar.

Frivillige brugere af skolen holdt arbejdsdag d. 29.7 og fi

k gjort skolen klar til genåbning. Der blev ryddet op i køkkenskabe, gjort rent allevegne, luget og ordnet bede mm. Dagen sluttede med smørrebrød i skolegården. Tusind tak til alle, der gav en hånd, så vi kunne åbne igen.

 Her er det en lille hjælper, der svabrer i gymnastiksalen.

Her ligger skolen – midt i byen Jungshoved.  

Adresse: Jungshovedvej 46,  4720 Præstø